Aktuality - článek

Přihlášení – výuka on-line


 

online-3412473_640Vážení rodiče,

pro účely výuky jsme každému žákovi zřídili Google účet. V následujícím emailu Vám budou doručeny přihlašovací údaje do Google účtu, které budete potřebovat pro přístup do Google Clasroom a videokonferenci. Přístupové jméno je složeno z příjmení dítěte a školní domény, tedy např. vokurka@czs-km.cz. Pokud se ve škole více žáků se stejným příjmením,má starší žák za příjmením první písmeno jména. např. Petr Novák novakp@czs-km.cz).

Pokud se budete chtít přihlásit, tak po spuštěné google chromu (ikona červeno žluto zelené kolečko) zadáte do adresného řádku www.google.com. V pravém horním rohu je modrý obdélníček se slovem „přihlásit“. Pokud je již na počítači někdo přihlášen, naleznete tam kolečko s s písmenem, na které kliknete a dáte přidat uživatele. Vyplníte uživatelské jméno a heslo.

Návod k přihlášení ke kurzu v Google Classroom jako student

Tyto údaje můžete používat na všechny google služby.  K těm se dostanete, když úplně navrchu obrazovky, kde máte otevřené jednotlivé záložky dáte +, otevře se nová záložka a pokud jste přihlášeni, tak v pravém rohu je 9 teček. Na ně klikněte a ukáží se vám aplikace (Clasroom, Meet =videokonference, Gmail,…..)
Pokud si otevřete Gmail, tak můžete odesílat poštu, ale do této gmailové schránky vám nic nepřijde.
Po kliknutí na učebnu se vám zobrazí kurzy, které vám učitel zaslal.

Případně návod je zde:

https://youtu.be/r7gpWZhS7Tk


Kalendář akcí


Fotogalerie

fotografiefotografiefotografiefotografie

koronavirus

 

koronavirus

 

Informace ohledně GDPR

 

sponzorství

 

banner