Aktuality - článek

Provoz školy od 25. 1. a předávání vysvědčení


notebook-428292_1920Školy budou i v příštím týdnu, tj. od 25. ledna, pokračovat ve výuce dle současného režimu, který odpovídá stupni 5 matice opatření PES.
Robert Plaga, ministr školství

Předávání vysvědčení se vzhledem k omezením osobní přítomnosti žáků na vyučování v základních a středních školách plynoucím z krizových opatření vlády v souvislosti s epidemií covid-19, která v určité míře mohou přetrvávat i poslední vyučovací den prvního pololetí (28. ledna 2021), ministerstvo opatřením obecné povahy prodloužilo termín pro předání vysvědčení nebo výpisu z vysvědčení až na dobu, kdy bude možná osobní přítomnost žáků na vyučování.
Vysvědčení (výpis) za první pololetí může tedy škola předat žákům i po posledním dnu období školního vyučování v prvním pololetí školního roku 2020/2021, nejpozději však třetí vyučovací den, kdy je možná osobní přítomnost žáků na vzdělávání.
Škola však vždy sdělí 28. ledna 2021 obsah vysvědčení nebo výpisu z vysvědčení zákonným zástupcům (například e-mailem –  prostým sdělením výsledků vzdělávání v jednotlivých předmětech) a vysvědčení nebo výpis předá žákovi při nejbližší možné příležitosti, kdy bude povolena osobní přítomnost žáků na vzdělávání. Předání vysvědčení nelze organizovat způsobem, který by odporoval aktuálně platným krizovým a mimořádným opatřením (např. zákaz přítomnosti žáků na vzdělávání ve škole, pravidla pro shromažďování, vstup třetích osob do budovy školy atp.).

Žáci v prezenční výuce – 1. a 2. ročník získají výpis z vysvědčení v daném termínu (28. 1. 2021).

 

Více informací v opatření obecné povahy ZDE.


Kalendář akcí


Fotogalerie

fotografiefotografiefotografiefotografie

koronavirus

 

koronavirus

 

Informace ohledně GDPR

 

sponzorství

 

banner