Aktuality - článek

Soutěž Lovci perel se úspěšně blíží do finále!


DSC_3290 (2)Ještě tři týdny a čtenářská soutěž Lovci perel bude ukončena. Některé děti se do toho pustily s vervou a nadšením, některé pravidelně budují si své perly, některé zjistily že to stojí „námahu“ …

Tato soutěž trvá od ledna do června 2017 a je určena dětem a mládeži do 15 let. Také se již hodně dětí zapojilo, jak začínajících čtenářů, tak i těch pokročilejších na 2. stupni CZŠ či v Primě a Sekundě AG .

 

Knihy – perlorodky přibývají také, je jich už takto zpracovaných více jak 1 500. Některé z nich má ve svém fondu i knihovna AG, kde si je děti mohou vypůjčit a tak získávat a navlékat své perly. Každý lovec vyhrává.

O co tedy vůbec jde? Po přečtení knihy, která je označená perlou, vyplníte hrací kartu, kde se pozná, zda jste knihu přečetli a že ji rozumíte. V nepovinných otázkách se zde vaší fantazii meze nekladou a jsme rádi, za vaše nápady, názory, kresby, ..

Tak můžete získat 1 až 4 perly. Podmínkou ovšem je přečíst a vyplněnou kartu donést za měsíc.

Také prosíme o podporu rodičů menších dětí při jejich čtení perlorodky a spolupráci při vyplňování hrací karty. Je pěkné vidět, jak začínající čtenář „zdolal“ nějakou knížku a získal perličky. Můžeme tak společně podporovat čtení s porozuměním u vašich dětí.

Hrací karty je možné odevzdávat do 20.6. 2017!

Pro nás je již odměnou, když můžeme si s dětmi o knihách povídat a spolu s nimi objevovat svět plný pestrých a zajímavých příběhů.

Podívejte se, jak u nás v knihovně dětem perly a perličky přibývají.

Knihovnice Jana Dvořáková a Dobromila Havelková

 

DSC_3286 (2)

 

DSC_3285 (2)

 

DSC_3287 (2)

 

DSC_3289 (2)

 

KALENDAR_AKCI

 

 


Kalendář akcí


Fotogalerie

fotografiefotografiefotografiefotografie

koronavirus

 

koronavirus

 

Informace ohledně GDPR

 

sponzorství

 

banner