Aktuality - článek

Úspěch v Kroměřížské liteře


Litera2Ve čtvrtek 5. dubna v Knihovně Kroměřížska proběhlo vyhodnocení letošního ročníku Kroměřížské litery. Děti soutěžily na téma “Ty jsi můj člověk”, a to v kategoriích poezie, próza a komiks. V konkurenci 169 prací se mezi nejlepší probojovalo sedm našich žáků. Počtem oceněných dětí byla tak naše škola v okrese tou nejúspěšnější.

V kategorii nejmladších se umístila na prvním místě Anežka H. (3. třída) za prózu a na třetím pak Alžbětka S. (3. třída) za komiks. V poezii v kategorii šestých a sedmých tříd obsadila místo nejvyšší Justýna G. (7. třída) a hned za ni se na druhou pozici zařadila Nikol B. (7. třída). Za prózu si stříbrnou medaili odnesla Markéta Š. (7. třída). V kategorii nejstarších pak máme dvě zlatá místa – Anna V. (8. třída) zaujala porotu básní a Míša S. originálním příběhem, přičemž získala nejvyšší možný počet bodů! Všech sedm prací postupuje do krajského kola.

Oceněným blahopřejeme a všem našim žákům, kteří se Kroměřížské litery zúčastnili, přejeme hodně nápadů do dalšího psaní i kreslení.

 

Litera1

 

Litera2

 

Litera3

 

Litera4

Petra Sukupová

 

 


Kalendář akcí


Fotogalerie

fotografiefotografiefotografiefotografie

koronavirus

 

koronavirus

 

Informace ohledně GDPR

 

sponzorství

 

banner